Русенският депутат Иван Белчев също е един от дванадесетте секретари на

...
Русенският депутат Иван Белчев също е един от дванадесетте секретари на
Коментари Харесай

Сричащият син на кмета Поли отново е секретар на парламента

Русенският народен представител Иван Белчев също е един от дванадесетте секретари на Народното събрание 

Депутатите взеха решение един от дванадесетте секретари на Народното събрание да е синът на кмета на СимитлиСтефан Апостолов, който се прочу с това, че изпитваше усложнения при четенето на текста по законопроект в 44-ото Народно заседание.

Апостолов изпълняваше тази функционалност и в 47-ото Народно заседание. Другият секретар, определен от групата на ГЕРБ, е Илтер Бейзатов, осведоми.

От " Продължаваме промяната " издигнаха Стойо Стоев и Васил Стефанов за секретари. Движение за права и свободи избраха най-младата национална представителка Небие Кабак и Павлин Кръстев. Българска социалистическа партия излъчиха Вяра Емилова и Божидар Божанов от своята парламентарна група.

Парламентарната група на " Възраждане " избра Искра Михайлова и Стоян Таслаков.

От " Демократична България " се стопираха на Иван Белчев и Любен Иванов, а от " Български напредък " избраха Лилия Недева и Георги Самандов.

От 229 дали своят вот народни представители, 228 депутати бяха за, а дали своят вот срещу и въздържали се нямаше. Така съставът на парламентарните секретари беше закрепен.

Синът на кмета на Симитли Апостол Апостолов беше рекордьор по преференции и на трите парламентарни избора през 2021 година На изборите през октомври 2022 година той получи цели 7357 персонални преференции в 1 МИР-Благоевград.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР